Træbeskyttelse forhandles

Vælg mellem et stort udvalg af træbeskyttelse

Skal du i gang med et malerprojekt derhjemme, og kunne du tænke dig at anvende Træbeskyttelse i stedet for at male med en pensel eller en rulle? Hvis du leder efter en malerforretning i Farum eller omegn, som kan hjælpe med dette, så er du kommet til det helt rette sted.

Som farvehandler forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af maling og tilbehør til ethvert behov, herunder også Træbeskyttelse, som vi forhandler til konkurrencedygtige priser. Vores kunder kommer typisk fra lokalområdet, Birkerød, Værløse og omegn samt det øvrige Nordsjælland.

Hvornår kan det være en fordel at anvende træbeskyttelse?

​Træbeskyttelse kan være den rette malerteknik at anvende i flere forskellige tilfælde.

​Vi anbefaler særligt metoden i forbindelse med:

  • ​​Træbeskyttelse af døre
  • ​Træbeskyttelse af møbler
  • ​Træbeskyttelse af køkkenlåger
  • ​Træbeskyttelse af loft

​Det skyldes, at maling af døre, møbler, køkkenlåger og lignende typisk er svært at udføre, uden at der kommer tydelige penselstrøg på overfladen, og ved lofter, herunder særligt trælofter, kan det ligeledes være en fordel, så du kan komme godt ind i samlingerne mellem brædderne. Det giver det bedste resultat.

Vi lægger vægt på den gode service og ærlige rådgivning

Vores butik har eksisteret siden 2013, men vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag, og vi lægger stor vægt på at tilbyde vores kunder ærlig rådgivning og vejledning, så du kan få den bedste løsning.

Har vi ikke selv det, som vi anbefaler til din opgave, så sender vi dig gerne i den rigtige retning – det mener vi er god service, og det kan vi mærke, at vores kunder sætter stor pris på.

Besøg os og se nærmere på vores sortiment eller få kyndig vejledning

Uanset om du kommer fra Farum, Værløse, Birkerød eller et helt fjerde sted, så er du altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på vores store og velassorterede sortiment af Træbeskyttelse og vægmaling eller for at få personlig og ærlig rådgivning i forbindelse med dit projekt.

FARVERIGET

Farum Hovedgade 85
3520 Farum

Åbningstider

Man: lukket

Tirs-fre: 08.00 - 17.30

Lør: 10.00 - 14.00

Lukket alle søn- & helligdage

Stort udvalg af varer

Rådgivning og inspiration

Mange års erfaring

Besøg os i vores malerforretning eller i vores webshop

Uanset om du besøger os i vores malerforretning, eller om du kigger fordi webshoppen, så kan du være sikker på god rådgivning og professionel faglighed. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke af vores produkter der bedst imødekommer dine ønsker og behov.

FARVERIGET

​Farum Hovedgade 85

3520 Farum

Find vej

Telefon: +45 32 50 09 34

E-mail: farum@beckersfarum.dk

ÅBNINGSTIDER

Man: Lukket
Tirs-fre: 08.00 - 17.30
Lør: 10.00 - 14.00
Lukket alle søn- & helligdage

SOCIALE MEDIER

VI TAGER SOCIALT ANSVAR